Kranio-Sakral terapi i tandplejen, behandling tilbydes hos Tandlægerne Ryesgade​

​Har du spændinger i kæben, ansigtet, nakken eller vågner du med hovepine og ømme tænder?

​Mange mennesker døjer med ubehagelige kæbespændinger generelt i hverdagen eller i særligt anspændte og stressede perioder af livet. At have ondt i kæben kan være ubehageligt og skabe smerter, der trækker op i ansigtet, om i nakken og giver hovedpine. Det kan gøre det svært at slappe ordentligt af, hvis du hele tiden har følelsen af spændinger i kæben.


​Kæbespændinger opleves af mange oftest om morgen.

Det kan virkelig gøre ondt når du har spændinger i kæben. Der er flere årsager til kæbespændinger.

  • Stress eller “for meget om ørerne”
  • Voldsomme begivenheder i ens tilværelse
  • ​Langvarige tandbehandlinger
  • ​Spændte ansigtsmuskler
  • ​Hovedpine

Hvad er kranio -sakral terapi?

Kranio-sakral terapi har sine rødder i manuel medicin og i ostestopatien ( behandling af muskler og led), men man arbejder ligeledes ud fra den kranio-sakrale rytme, som stammer fra en næsten umærkelig pulseren i cerebrospinalvæsken (hjerne-og rygmarvsvæsken, som beskytter og nærer hjerne og rygmarv). Produktionen og tømningen af denne væske gør, at kroppen bevæger sig i en konstant cyklus af udvidelse og sammentrækning.​ 

Hvis man bliver udsat for et traume, eks. hjernerystelse eller slag mod hovedet, kronisk stress, chok, sygdom eller andet, kan det påvirke disse bevægelser i kraniet og skabe blokeringer og restriktioner, som giver en ubalance i kroppens system.

Det er denne ubalance, som de manuelle tryk og stræk på bestemte steder på kraniet skal behandle, så der igen kan komme en bedre og optimal balance i kroppen

På Klinikken tillbydes Muskel og kranieafspændende massage v. Tandplejer Helle Løjstrup. En behandling varer ca. 30 min og kan bookes alene eller i forlængelse med tandbehandling.

Pris for enkeltstående beh.: 350 kr.

Bestil tid til tandbehandling

Udfyld venligst nedenstående formular for at sende forespørgsel om tid. Vi vender retur hurtigst muligt med en bekræftelse på din bestilling.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelse fra patient:​

​“For over et år siden talte Helle første gang om at jeg havde en spændt kæbe, hvilket jeg ikke selv kunne mærke, men Helle gav mig nogle øvelser jeg skulle lave. Til en start synes jeg det hjalp, men da jeg kom til mit næste eftersyn knap et år senere kunne jeg tydeligt mærke spændingerne og valgte at gå med Helles massagebehanlinger / kranio-sakral terapi før vi evt. kunne vælge noget andet. Min spændte kæbe skyldes uden tvivl længerevarende stress.

Første behandling var grænseoverskridende, da jeg ikke bryder mig om at fremmede rører ved mit ansigt. Efter anden behandling var forskellen i spændingerne dog tydelig for mig og Helle. Helle er virkelig dygtig og det er behageligt, at hun forklare hvad der skal ske, ligesom hun er god til at give tips til hvordan man mellem behandlingerne kan arbejde forebyggende med spændingerne. Helle og hendes behandlinger får mine varmeste anbefalinger.”

- Tanja

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 14:00

Udvalgte mandage har klinikken åben til kl. 18:45 - ring og book nu

Ved brug for tandlægevagten i weekenden og udenfor almindelig åbningstid, ring 40 51 51 62

Anmeldelser

interface interface interface interface interface

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 11 anmeldelser fra Facebook​ og Google